Oua de Paste 2013

de COSTEO in Aperitive / Garnituri, 3 Mai 2013 | 4134 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • oua
  • vopsea lichida pentru oua
  • 2 litri apa
  • 4 linguri otet
  • sare
  • slaninuta pentru uns( ulei)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua de Paste 2013:

Ouale de degreseaza cu burete si detergent pentru vase,se clatesc sub jet de apa calduta ,foarte bine.

Dupa ce am degresat ouale ,le punem intr-o cratita,cu apa si sare la fiert pentru 7 minute.

Intre timp punem 2 litri de apa la fiert ,in care adaugam 4 linguri de otet si vopseaua pentru inrosirea oualelor si lasam sa fiarba.

Se va da de pe foc cratita in care au fiert ouale,dar fara sa scoatem ouale afara,din apa,se vor scoate pe rand,cate 3-4 oua,depinde cate incap in cratita in care se afla compozitia pentru inrosit oua.

Scoatem ouale din vopsea si le punem pe servetele de bucatarie sau hartie,ziar care absoarbe foarte bine surplusul de vopsea.

Ungem ouale cat timp sunt calde si au pori deschisi,cu o bucatica de slaninuta,sau o bucatica de vata muiata in ulei.

Ouale vor capata un aspect viu colorat si stralucitor.

Va doresc PASTE FERICIT!

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua de Paste 2013" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

diaconta 1

03.05.2013, 22:59

frumoase oua

simona72 1

04.05.2013, 08:00

Frumoase ouale!!!

adry88 1

04.05.2013, 08:12

dragute

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pizza altfel, pe blat de cartofi - Reteta simpla si satioasa

de vasimur 4

ieri la 15:08

Trigoane cu cremă mascarpone și fructe - Desert rapid și delicios

ieri la 08:23

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor - Varianta usoara si gustoasa

de Rocsi 9

pe 03.05 la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Oua rosii... verzi si albastre