Oua de Paste 2013

de COSTEO in Aperitive / Garnituri, 3 Mai 2013 | 4246 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • oua
  • vopsea lichida pentru oua
  • 2 litri apa
  • 4 linguri otet
  • sare
  • slaninuta pentru uns( ulei)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua de Paste 2013:

Ouale de degreseaza cu burete si detergent pentru vase,se clatesc sub jet de apa calduta ,foarte bine.

Dupa ce am degresat ouale ,le punem intr-o cratita,cu apa si sare la fiert pentru 7 minute.

Intre timp punem 2 litri de apa la fiert ,in care adaugam 4 linguri de otet si vopseaua pentru inrosirea oualelor si lasam sa fiarba.

Se va da de pe foc cratita in care au fiert ouale,dar fara sa scoatem ouale afara,din apa,se vor scoate pe rand,cate 3-4 oua,depinde cate incap in cratita in care se afla compozitia pentru inrosit oua.

Scoatem ouale din vopsea si le punem pe servetele de bucatarie sau hartie,ziar care absoarbe foarte bine surplusul de vopsea.

Ungem ouale cat timp sunt calde si au pori deschisi,cu o bucatica de slaninuta,sau o bucatica de vata muiata in ulei.

Ouale vor capata un aspect viu colorat si stralucitor.

Va doresc PASTE FERICIT!

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua de Paste 2013" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Muschiulet de porc cu gnocchi si mazare

de Rocsi 9

ieri la 21:02

Gustare cu chipsuri, brânză și miere - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:10

Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză și șuncă - Aperitivul gustos de vară

pe 15.07 la 09:49

Tartă Caprese - Simplă, rapidă și gustoasă

pe 14.07 la 10:06

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv oua vopsite cu coji de ceapa