Oua de Pasti

de ana in Aperitive / Garnituri, 2 Apr 2010 | 6283 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • oua
  • vopsea 
  • ulei 
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua de Pasti:

Spalam bine ouale cu detergent apoi le punem la fiert.Dupa ce le fierbem le coloram conform instructiunilor dupa pachet .Daca nu au luciu la pachet le stergem cu un servetel imbibat in ulei.

Nu am facut fotografii la tot procedeul ,am uitat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua de Pasti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu fistic - Reteta delicioasa si aromata

de Rocsi 9

pe 27.05 la 20:13

Mini tarte cu crema de vanilie si capsuni - Reteta delicioasa, fara zahar

de laura_n 7

pe 27.05 la 13:19

Salată de ouă - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 27.05 la 08:29

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Oua rosii, vopsite natural