Oua de peste frecate cu lamaie

de Lily_Musat in Peste, 29 Iun 2009 | 8430 vizualizari

 

INVENTIE PROPRIE

 

INGREDIENTE

  • 350 grame icre de crap
  • 1/2 zeama de lamaie
  • 1 lingurita de ulei de masline
Portii: 7
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua de peste frecate cu lamaie:

Icrele se bat cu telul impreuna cu zeama de lamaie si cu uleiul de masline. Se incinge cuptorul la 200 grade si se pun icrele intr-o tigaie de dimensiuni mici pentru 30 minute, pana se rumenesc pe deasupra si se umfla.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua de peste frecate cu lamaie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bomboane cu nucă de cocos și zmeură - Desert super rapid și delicios

pe 09.05 la 09:58

Clătite spaghete cu ciocolată și fructe - Desertul rapid și ingenios care te va cuceri

pe 09.05 la 09:43

Tocăniță cu carne de porc - Gust și savoare într-o rețetă simplă

pe 09.05 la 09:26

Chec cu căpșuni și ciocolată albă - Desertul pufos și aromat

pe 08.05 la 08:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salata de icre cu gris