Oua in chifle

de Bucataras Medi in Aperitive / Garnituri, 27 Iul 2011 | 13280 vizualizari

 

Ador micul dejun de la sfarsit de saptamana luat impreuna cu George...................obisnuim ca intr-una din zilele de sfarsit de saptamana sa servim la micul dejun omleta...............de data aceasta insa am zis"hai sa schimbam"..................o alternativa pe cat de gustoasa pe atat de sanatoasa (fata de omleta!!!!!) sunt aceste oua in chifla.

 

INGREDIENTE

  • 2 chifle cu seminte de susan(se poate folosi orice alt fel de chifle)
  • unt
  • crema de branza
  • 2 felii muschi file
  • 2 oua
  • ierburi de provence
  • sare, piper
  • patrunjel pentru decor
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua in chifle:

Taiem capacele chiflelor iar apoi le golim de miez.Ungem cu putin unt 2 forme mici de ceramica si asezam in fiecare cate o chifla .In fiecare chifla punem putin unt apoi ungem cu crema de branza.Dupa ce am uns cu crema de branza punem in fiecare chifla cate o bucata de muschi file(se poate pune orice altceva-sunca, salam, bacon).Spargem cate un ou in fiecare chifla, condimentam cu sare si piper dupa gust si cu ierburi de provence.

Dam la cuptor si tinem pna cand oul este bine facut dupa care scoatem , lasam sa se racoreasca putin si apoi servim.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua in chifle" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

ieri la 10:33

Mic dejun buzunar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 30.06 la 15:08

Salată de morcovi cu iaurt - Gust și prospețime într-o rețetă super rapidă

pe 28.06 la 11:32

Cremă picantă de brânză - Aperitivul rapid și gustos

pe 28.06 la 10:58

Tort cu lichior, cafea si jeleu de afine - Reteta delicioasa

pe 27.06 la 20:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv briose sarate cu telemea si ciuperci