Oua pane

de Bucataras Medi in Aperitive / Garnituri, 6 Oct 2010 | 14874 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 oua fierte tari
  • 1-2 linguri cu faina
  • 2 oua crude
  • 3-4 linguri cu pesmet
  • ulei
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua pane:

Fierbem ouale in apa cu sare.Lasam sa se raceasca si apoi le curatam.

Intr-un vas batem bine ouale crude cu putina sare si apoi adaugam faina pana cand compozitia are consistenta unei smantani mai groase.Amestecam bine.

Trecem ouale fierte prin acest amestec apoi prin pesmet din nou prin amestecul de ou/faina si iar prin pesmet asta pentru a se forma o crusta mai groasa.

Intr-un ceaun se pune la incins uleiul si prajim ouale.Lasam pana cand se rumenesc frumos apoi scoatem pe un prosop absorbant.

Se servesc atat calde cat si reci alaturi  de o salata si  un sos.Eu am servit cu o salata verde si un sos de mustar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (99)

gaby_duceag 1

14.10.2010, 15:29

nu vorbi in numele meu, medi, ca eu am mancat 2 prajituri)))

ela 1

14.10.2010, 23:57

mie mi-au raspuns azi-dimineata,mi-au scris ca vor rezolva problema in cel mai scurt timp

elena1988 1

01.02.2011, 12:00

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 10:37

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

pe 25.06 la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cosulete cu branza si cascaval