Oua pentru Paste 2020

de Constelatialeu in Aperitive / Garnituri, 18 Apr 2020 | 3383 vizualizari

 

Azi m-am jucat in voie si-am vopsit OO.......

 

INGREDIENTE

  • 15 oua ( de la gainile mamei, deci nestresate )
  • 4 culori pentru vopsit oua
  • otet
  • o plasa de la lamai ( am vazut la Laura ca a folosit plasa de la cartofi)
  • un ciorap subtire de dama
  • frunzulite, floricele
  • o pensula si acuarela acrilica rosie
  • ulei
  • rabdare
Portii: 15
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua pentru Paste 2020:

Mai intai degresam ouale, le spalam bine, apoi le punem la fiert, adaugam in apa putina sare si putin otet, sa nu se sparga.

Dupa ce au fiert bine, le lasam sa se raceasca. Apoi le decoram pe fiecare in parte cum avem inspiratie, le invelim in ciorap, plasa, dupa caz, apoi pregatim vopselele.

Am taiat niste sticle de 2 l de suc, am pus apa fierbinte in fiecare sticla, am adaugat vopseaua lichida si 5 linguri de otet, am amestecat si apoi am scufundat ouale in vopsea pentru cca 4 min. Dupa 4 minute, le-am scos pe un servetel si le-am lasat sa se usuce, apoi le-am desfacut si am indepartat frunzele si le-am uns cu ulei. Pe unele din ele le-am si pictat putin, asa ca sa ma joc putin.

Si tot din joaca si placerea de a face fotografii am incercat sa creez ceva frumos, daca mi-a iesit ori ba, ramane sa ''dati cu OO '' in mine....

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua pentru Paste 2020" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

ieri la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Oua rosii