Oua rosii

de gaby_duceag in Aperitive / Garnituri, 3 Apr 2010 | 15271 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • oua
  • vopsea de oua(praf-firma"cosmin")
  • ulei pentru uns
  • otet
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua rosii:

ouale se spala cu detergent si apa rece(se degreseaza)

intr-o craticioara se pun la fiert dandu-le drumul foarte usor in apa clocotita.

separat se amesteca 700ml apa,3linguri otet,doua plicuri vopsea praf,(desi pe plic scrie 1:P)si se lasa sa fiarba

dupa ce ouale au fiert aprox 10-15min ,se iau usor cu o lingura si se introduc in amestecul de vopsea unde se mai fierb 10min.

se scot pe un servet

se ung mainile cu ulei si se unge fiecare ou,fierbinte(la mama acasa,le ungeam cu o bucata de slanina, eu n-am avut in casa)

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pilaf gustos cu ciuperci - Rețeta simplă de post

ieri la 09:05

Prăjitura cu ciocolată și fulgi de porumb - Deliciu însiropat și cu o crustă crocantă

ieri la 07:58

Papanași pufoși cu dulceață și smântână

pe 16.12 la 10:37

Cremă fiartă de ciocolată - Rețeta ideală pentru prăjituri și alte deserturi

pe 16.12 la 06:26

Piept de porc la cuptor - Suculent și savuros

pe 15.12 la 11:02

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]