Oua umplute cu pateu si ton

de Micutza Luana in Aperitive / Garnituri, 4 Mai 2013 | 8599 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 12 oua
  • o cutie pateu bucegi
  • o cutie ton in ulei
  • 50 gr maioneza
  • sare , piper
  • patrunjel pentru ornat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute cu pateu si ton:

Se fierb ouale si se taie in jumatate. Jumatatea din ele le vom face cu pateu astfel:

    galbenusurile se amesteca cu pateul, putina sare, piper si jumatate din cantitatea de maioneza, apoi umplem ouale. Restul de galbenusuri se amesteca in blender cu tonul, maioneza ramasa si piper si umplem si restul de oua. Le ornam cu maioneza si frunze de patrunjel.

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute cu pateu si ton" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Placinta cu branza de oaie si smantana