Oua umplute cu ton

de Timi in Aperitive / Garnituri, 25 Noi 2012 | 4268 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 2 conserve ton
  • sos bechamel -unt, faina lapte
  • nucsoara pentru condimentat
  • masline fara simbure
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute cu ton:

Se fierb ouale

dupa ce s-au fiert si racit se curata de coaja si se taie in doua, se scot galbenusurile si se amesteca cu tonul si maslinele taiate marunt.

Se umplu ouale, se aseaza cu partea umpluta in jos si se toarna din belsug sosul bechamel.

SOS BECHAMEL:

Se pune o lingura sau 2 de unt la topit ( untul se mai poate inlocui cu ulei)

Se lasa la prajit dar nu prea mult, sa nu se arda (focul ff lent)

Dupa ce s-a facut faina se adauga lapte putin cite putin, tot amestecind cu lingura de lemn, pina se face compozitia dorita. ( trebuie sa iasa ca o budinca nu prea groasa)

 Se adauga nucsoara macinata sau daca ai intreaga se rade putin cu razatoarea mica.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute cu ton" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Muschiulet de porc cu gnocchi si mazare

de Rocsi 9

ieri la 21:02

Gustare cu chipsuri, brânză și miere - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:10

Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză și șuncă - Aperitivul gustos de vară

pe 15.07 la 09:49

Tartă Caprese - Simplă, rapidă și gustoasă

pe 14.07 la 10:06

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Oua umplute