Oua umplute prajite

de daniastefania in Aperitive / Garnituri, 25 Iun 2015 | 7244 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 7 oua
  • 100 gr maioneza
  • 20 gr cascaval ras
  • Faina
  • Pesmet
  • Sare
  • Piper
  • Ulei pentru prajit
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute prajite:

Punem 5 oua la fiert in apa clocotita. Lasam sa fiarba cam 6 minute. Sa iasa cu galbenusul tare. Le curatam de coaja, le taiem pe lungime si scoatem galbenusul. Amestecam maioneza(eu am facut-o dintr-un galbenus, mustar si ulei) cu galbenusurile, cascavalul ras, sare si piper. Umplem albusurile cu aceasta compozitie. Celelalte 2 oua le batem bine cu putina sare. Trecem ouale prin faina, ou batut si pesmet si le prajim in ulei incins. Le scoatem pe hartie absorbanta. Sunt minunate atat calde cat si reci. Pofta buna, dragilor!

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute prajite" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Covrigi de post - Crocanti la exterior si cu miez pufos

de laura_n 7

ieri la 16:14

Pască cu aluat fără frământare și umplutură de brânză dulce - Rețeta delicioasă de casă

pe 07.04 la 10:54

Salată cu cartofi dulci și gorgonzola - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 07.04 la 10:24

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv