Pachetele cu bacon si ciuperci

de miremirc in Aperitive / Garnituri, 4 Mar 2011 | 15913 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g foietaj frantuzesc
  • 1 borcan ciuperci
  • 150 g bacon afumat
  • 1 ceapa
  • sare
  • piper
  • 1 galbenus de ou
  • 1 lg lapte
  • 2 lg ulei masline    
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pachetele cu bacon si ciuperci:

Intr-o tigaie punem 2 lg ulei masline si calim ceapa taiata marunt (eu am tocat ceapa cu robotul, la fel si ciupercile si baconul) apoi punem ciupercile si baconul, piper si sare; lasam sa se raceasca putin.

Aluatul il taiem in patratele si pe fiecare bucatica asezam din aceste amestec apoi formam pachetele pe care le inchidem cu ajutorul unei furculite ; asezam pachetelele in tava unsa cu ulei si tapetata cu hartie ptr copt, le ungem cu galbenus amestecam cu lapte si le dam la cuptor pana se rumenesc.

Foarte bune .

Daca ti-a placut reteta noastra "Pachetele cu bacon si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic

pe 18.04 la 22:32

Pasta de fistic

pe 18.04 la 22:01

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv briose sarate cu telemea si ciuperci