Pachetele cu branza si merisoare , cu capsuni .

de mihaelar63 in Dulciuri, 4 Aug 2012 | 3912 vizualizari

 

Eu sunt total paralela cu prepararea dulciurilor dar mai ma prind si poftele si ,, imbarlig '' cate ceva .Am avut doua pachete de foi de placinta a cate 300 gr , jumatate le-am umplut cu branza si merisoare , jumatate cu capsuni .

 

INGREDIENTE

  • 2 pachete foi placinta a cate 300 gr
  • 300 gr branza vaci
  • 150 gr merisoare
  • 1 ou
  • 3 linguri de zahar
  • 2 buc zahar vaniliat
  • sare
  • 300 gr capsuni
  • gem capsuni
  • 2 linguri de lapte
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pachetele cu branza si merisoare , cu capsuni .:

  1. Am amestecat branza cu ou , merisoare , zahar vaniliat , zahar si putina sare .
  2. Am impartit o foie de placinta in patratele egale si am pus umplutura de branza formand pachetele gen branzoici .
  3. Am  pus pachetele in tava cu folie de hartie si le-am  uns cu lapte cu ajutorul unei pensule de silicon .
  4. Le-am copt la cuptor foc mediu pana s-au rumenit .
  5. Cealalta foaie am impartit-o si fiecare patratel l-am uns cu gem si am pus in mijloc o capsuna .Am facut pachetele si le-am pensulat cu lapte . Le-am copt in cuptorul preincalzit,la foc mediu.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pachetele cu branza si merisoare , cu capsuni ." nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Baclava de casă - Rețeta delicioasă pentru iubitorii deserturilor orientale

pe 21.02 la 14:01

Churros de casă – Rețeta simplă pentru un gust autentic spaniol

pe 21.02 la 13:05

Sos cheddar, ideal pentru nachos și alte gustări

pe 21.02 la 10:56

Coji de nuci dulci, perfecte pentru fursecuri umplute

pe 20.02 la 14:38

Pâine cu usturoi și brânzeturi la cuptor - Bună de te lingi pe degete

pe 19.02 la 12:27

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de preparare a papanasilor cu dulceata de capsuni