Pachetele de foietaj cu peste si spanac

de madi_marin in Peste, 24 Apr 2016 | 5609 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 cercuri aluat foietaj (13 cm diametru)
  • 300 g spanac congelat
  • 100 g morcovi baby
  • 4 fileuri de Alaska Pollock
  • 150 g caşcaval ras fin
  • 2 linguri pesto rosso
  • sare
  • piper cu lămâie
  • 1 legatura de ceapă verde
  • 1 ou
  • 1 căţel de usturoi
  • unt
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pachetele de foietaj cu peste si spanac:

Dezgheţăm produsele congelate .

Se toaca cepele verzi şi căţelul de usturoi şi se călesc în puţin ulei. Se adaugă spanacul şi se adaugă puţină apă sau supă de legume. Se lasă la foc mic până scade lichidul. Se potriveşte gustul cu sare.

Fileurile de peşte se presară cu sare şi piper cu lămâie, apoi se rumenesc în unt. Se scot pe şervete de hârtie, se răcesc , apoi se mărunţesc.

Pe fiecare foaie de aluat se pun în mijloc un strat de caşcaval, apoi spanac, pesto, rondele de morcovi şi peşte, apoi iar spanac şi caşcaval. Marginile se ung cu albuş de ou, iar deasupra şe aşează fâşii de aluat. Se unesc marginile cu o furculiţă, iar apoi se unge foitajul cu gălbenuş.

Se coc pacheţelele la 190 g pentru 15-20 de minute, sau până se umflă aluatul şi se rumeneşte.

Se pot servi şi calde şi reci.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pachetele de foietaj cu peste si spanac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

dantes 1

22.02.2021, 08:03

Bune!

Anett 1

13.02.2022, 10:45

oanapl 1

13.02.2022, 19:53

Delicioase!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

ieri la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Merlucius cu ou si malai, la cuptor