Paine cu kaizer

de Lau in Piine, 3 Apr 2011 | 5995 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g faina
  • 25 g drojdie
  • 1 lingurita sare
  • 2 lingurite zahar
  • apa pentru framantat
  • 300 g kaizer
  • 1 ou pentru uns
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine cu kaizer:

Se face maiaua din drojdie,un praf de sare si unul de zahar,2 linguri de apa si 1 de faina.

Se lasa 15 min sa faca basici dupa care se framanta coca.

Se lasa o ora la dospit dupa care se intinde o foaie dreptunghi,se cresteaza marginile.

In mijloc se adauga kaizer dupa care se impatureste painea,se aseaza in tava unsa, se unge cu ou si se da la cuptor pana se rumeneste

Daca ti-a placut reteta noastra "Paine cu kaizer" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Baclava de casă - Rețeta delicioasă pentru iubitorii deserturilor orientale

pe 21.02 la 14:01

Churros de casă – Rețeta simplă pentru un gust autentic spaniol

pe 21.02 la 13:05

Sos cheddar, ideal pentru nachos și alte gustări

pe 21.02 la 10:56

Coji de nuci dulci, perfecte pentru fursecuri umplute

pe 20.02 la 14:38

Pâine cu usturoi și brânzeturi la cuptor - Bună de te lingi pe degete

pe 19.02 la 12:27

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paine alba impletita