Pandispan

de LC in Dulciuri, 15 Oct 2012 | 8435 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o cana lapte
  • 2 cani zahar
  • o cana ulei
  • 2 cani faina
  • 6 oua
  • zahar vanilat
  • coaja rasa de lamaie
  • esenta dupa gust
  • un plic praf de copt
  • 4 linguri cacao
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pandispan:

Laptele il punem pe foc cu o cana de zahar si il lasam pana se topeste zaharul. Separam albusurile de galbenusuri. Batem albusurile spuma cu un praf de sare, dupa care adaugam o cana cu zahar. Galbenusurile le amestecam cu uleiul, mirodeniile si praful de copt stins in putin otet. Turnam peste albusuri si amestecam usor. Adaugam si laptele racit si amestecam, dupa care punem faina.

Tapetam doua forme de chec cu ulei si faina si impartim in doua parti compozitia, pastrand o parte mica pe care o amestecam cu cacaoa si o punem peste checuri. Lasam la cuptor pana se coc, folosindu-ne de testul cu scobitoarea, pentru a nu da gres.

Pudram cu zahar si servim.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clafoutis cu căpșuni - Desertul savuros și aromat

ieri la 08:10

Salată de dovlecei cu nuci - Rețeta simplă și savuroasă

pe 07.07 la 08:14

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - Reteta gustoasa de omleta spaniola

de vasimur 4

pe 05.07 la 15:54

Pilaf cu spanac - Rețeta simplă și gustoasă de post

pe 05.07 la 10:25

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Clatite cu nutella si frisca by Gabytza