Pandispan cu capsuni si cacao

de getix in Prajituri, 5 Iun 2011 | 6831 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 oua
  • 8 linguri  zahar
  • 8 linguri faina
  • 2 pliculete zahar vanilat
  • 2 linguri apa minerala
  • capsuni
  • cacao 
Portii: 25
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pandispan cu capsuni si cacao:

Se separa albusul  de galbenus. Albusurile se bat spuma .Galbenusurile se mixeaza bine cu zaharul+ zaharul vanilat  si apa minerala pana devin crema. Amestecam usor, prin rasturnare, albusurile cu galbenusurile apoi  faina. Din compozitia obtinuta se opresc cateva linguri care se amesteca cu  cacao (aproximativ o cana din compozitie). Compozitia obtinuta se pune la copt intr-o tava tapetata cu hartie de copt, deasupra compozitia cu cacao iar apoi capsunile taiate felii.

Se introduce la cuptor cca 20-30min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan cu capsuni si cacao" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

pe 20.06 la 11:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri delicioase