Pandişpan cu vişine

de Emacristina in Prajituri, 2 Iul 2013 | 40263 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 oua,
  • 5 linguri de faina,
  • 5 linguri de zahar,
  • 200-300 grame visine ,
  • un praf de sare,
  • 2 linguri de ulei,
  • 1 praf de copt.
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pandişpan cu vişine:

Se separa albusurile de galbenusuri.Albusurile le batem spuma cu un praf de sare, zahar si mixam pina obtinem o spuma densa.

Galbenusurile le mixam cu cele 2 linguri de ulei.

Adaugam galbenusurile in spuma de albusuri,apoi adaugam faina si praful de copt. Amestecam usor de jos in sus.

Tapetam o forma de chec sau cozonac cu hartie de copt (eu am ramas fara hartie de copt si am tapetat cu ulei si hartie normala, a mers si asa ) si se toarna compozitia.Deasupra se aseaza visinile fara samburi si se pune in cuptor la foc potrivit pana se rumeneste usor deasupra.

 

Pofta buna ! >:D< 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pandişpan cu vişine" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

pe 27.01 la 14:58

Rețeta gustoasă de turte cu cașcaval la cuptor

pe 27.01 la 08:25

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf, grozav de gustoase

de RODIMUR 8

pe 26.01 la 12:57

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pandispan cu fructe de vara