Pangasius la cuptor

de pity19 in Pangasius, 29 Mar 2014 | 6947 vizualizari

 

Eu nu prefer peste rumenit bine, doar putin fiert in vin, e suficient pentru mine! :)

 

INGREDIENTE

  • file de pangasius ,
  • o capatana usturoi ,
  • jumate pahar vin alb demisec ,
  • sare,
  • piper,
  • oregano ,
  • fasole verde,
  • mazare,
  • morcov ,
  • rosii ,
  • lamaie .
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pangasius la cuptor:

Pregatim pestele: Luam o bucata de peste pangasius file, condimentam cu sare, piper, oregano, curatam usturoi, taiem feliute si punem pe peste, adaugam in tava tapetata cu hartie de copt, punem cateva feliute de rosie, fasole verde, mazare, bucatele de morcov, iar la sfarsit adaugam vinul. Dam la cuptorul preincalzit la 180 grade aprox 30-40 de minute! Scoatem din cuptor si servim cald!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pangasius la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]