Pangasius pane

de Bucataras Medi in Peste, 29 Apr 2010 | 6460 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 bucati file de pangasius(se poate folosi si file de cod, de somon etc.)
  • -2 linguri pesmet
  • -1 lingura de cascaval ras
  • -coaja rasa de la o lamiae
  • -marar verde tocat marunt
  • -putina boia dulce
  • -2 oua
  • -sare
  • -2 catei de usturoi
  • -zeama de la o lamiae
  • -2 linguri de vin alb
  • -ulei de palmier
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pangasius pane:

 Se spala fileurile si se lasa la scurs.
Se face urmatorul amestec:pesmetul se amesteca cu cascavalul,coaja de lamiae,mararul,boiaua,sarea si ouale batute.Separat se amesteca zeama de lamiae cu vinul si usturoiul zdrobit.
Fiecare bucata de fileu se cufunda in sosul de lamiae si apoi se trece prin amestecul de pesmet.Se prajesc in uleiul incins pe ambele parti si apoi se scot pe o hartie absorbanta.
Se serveste cald cu lamie si diferite garniture.
Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pangasius pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

Bucataras Medi 1

19.05.2010, 16:56

Adina, merita sa incerci reteta..................ma bucur ca iti place.......multumesc!

Adinacarla 1

20.05.2010, 13:47

gata am facut si eu...a iesit bun....pe seara revin cu poze si pareri primite de la familia mea...imi vine sa pap tot ce am facut.

Bucataras Medi 1

20.05.2010, 18:51

mie mi-a placut tare mult...............ma bucur ca si tie.............te pup si te mai astept cu drag!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - omleta spaniola simpla si gustoasa

de vasimur 4

ieri la 15:54

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

pe 04.07 la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

pe 03.07 la 09:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
PANGASIUS CU CRUSTA MSM LA CUPTOR