Panna cotta

de FLORYAVRAM in Dulciuri, 10 Ian 2011 | 4059 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 ml frisca lichida
  • 200 ml lapte
  • 8 gr gelatina
  • 100 gr zahar
  • 1 pastaie de vanilie            
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Panna cotta:

Intai  punem gelatina  la inmuiat in apa rece cateva minute. Apoi, intr-o craticioara punem frisca lichida, laptele, zaharul si pastaia de vanilie taiata in jumatate, la foc mic pana se incalzesc bine (nu trebuie sa fiarba). Luam de pe foc si punem gelatina stoarsa bine de apa si amestecam continuu pana se topeste in totalitate.

Scoatem pastaia de vanilie si turnam compozitia in forme(cupe,paharute,...).

Lasam 2 ore la rece,apoi rasturnam pe o farfuriuta.Pentru a se dezlipi mai usor scufundam formele in apa calda cateva minute.Decoram cu sos de ciocolata sau...dupa imaginatia fiecaruia.

Daca ti-a placut reteta noastra "Panna cotta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

Cris2711 1

10.01.2011, 17:32

Bun venit

FLORYAVRAM 1

10.01.2011, 20:49

Va multumesc din suflet!Un an cu multa sanatate si liniste sufleteasca va doresc tuturor!

mirela0911 1

11.01.2011, 14:54

bun venit

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu iaurt - Gust și prospețime într-o rețetă super rapidă

ieri la 11:32

Cremă picantă de brânză - Aperitivul rapid și gustos

ieri la 10:58

Spaghete cu roșii și zucchini - Savuroase și rapide

pe 27.06 la 09:51

Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.06 la 10:37

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort Stefania