Panna Cotta

de ianculubita in Dulciuri, 2 Sep 2011 | 3986 vizualizari

 

Buna dimineata,am revenit dupa o absenta motivata(nu scapati de mine asa usor) si va voi propune cateva retete delicioase facute in Franta dar si acasa;stiu ca este timpul pentru proviziile din camara,dar e timp si pentru ele
va urez Pofta buna la tot ce va servesc virtual si sa incercati cu incredere

 

INGREDIENTE

  • 500ml smantana lichida
  • 75g zahar
  • 3foi de gelatina
  • 1baton de vanilie
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Panna Cotta:

Se amesteca smantana cu zahar si semintele de la batonul de vanilie pe foc foarte mic(doar cat se topeste zaharul)apoi se adauga gelatina care a fost tinuta 10min.in apa rece;se amesteca bine apoi se toarna compozitia in forme si se da la frigider cateva ore(3-4);cand se consuma se rastoarna pe farfurie si se serveste simpla sau cu topping de cacao deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Panna Cotta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

ieri la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

pe 03.07 la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert cremsnit Duo