Panna Cotta

de ianculubita in Dulciuri, 2 Sep 2011 | 4201 vizualizari

 

Buna dimineata,am revenit dupa o absenta motivata(nu scapati de mine asa usor) si va voi propune cateva retete delicioase facute in Franta dar si acasa;stiu ca este timpul pentru proviziile din camara,dar e timp si pentru ele
va urez Pofta buna la tot ce va servesc virtual si sa incercati cu incredere

 

INGREDIENTE

  • 500ml smantana lichida
  • 75g zahar
  • 3foi de gelatina
  • 1baton de vanilie
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Panna Cotta:

Se amesteca smantana cu zahar si semintele de la batonul de vanilie pe foc foarte mic(doar cat se topeste zaharul)apoi se adauga gelatina care a fost tinuta 10min.in apa rece;se amesteca bine apoi se toarna compozitia in forme si se da la frigider cateva ore(3-4);cand se consuma se rastoarna pe farfurie si se serveste simpla sau cu topping de cacao deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Panna Cotta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinta dulce cu brânză și stafide - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 15:17

Cremă de brânză cu marar și dulceață de ceapă cu bacon - Explozie de gusturi și arome

ieri la 07:35

Rulouri cu fistic și gem de vișine - Delicioși și ușor de făcut

pe 16.10 la 08:31

Somon cu sos de roșii și pătrunjel - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 15.10 la 10:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]