Papara

de simona72 in Aperitive / Garnituri, 12 Mar 2013 | 6333 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 2 linguri smantina
  • o lingura ulei de masline sau un cubulet mic de unt
  • sare
  • piper
  • mozzarela
  • paine prajita
  • un fir ceapa rosie
  • 1-2 ridichi
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Papara:

Punem tigaia la incins cu ulei sau unt. Ouale le punem in castronel, adaugam sare si piper, smantina si amestecam cu furculita usor, doar pina se incorporeaza toate. Le punem in tigaia incinsa, le lasam citeva secunde si cind oul a inceput sa se inchege putin, se i-a o spatula si se incepe a mesteca usor in ouale din tigaie. Le lasam sa se inchege si iar mestecam pina sunt facute ouale. Dureaza 2-3 minute. Servim cu paine prajita cu felii de mozzarela, ceapa verde si ridichi.

TIPS-URI

1

ouale nu se bat ca pt omleta

Daca ti-a placut reteta noastra "Papara" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu merișoare - Rețeta simplă și delicioasă

la 09:37

Prăjitura cu foi și cremă caramel - Deliciul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 14:34

Chec cu afine și lapte condensat - Desertul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 11:12

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]