Pappardelle cu ragu de iepure

de alice_ciobanu in Mancaruri cu carne, 10 Oct 2011 | 6527 vizualizari

COMENTARII (19)

Lau 1

10.10.2011, 09:57

buna

diaconta 1

10.10.2011, 10:14

de vis arata dar cred ca merge si cu altfel de carne

alice_ciobanu 1

10.10.2011, 10:21

da, merge si cu carne de pui, porc sau mistret.
dar atunci nu mai e chiar acelasi lucru.
pup

diaconta 1

10.10.2011, 10:36

Alice,sunt convinsa ca nu-i acelasi lucru eu n-am mancat niciodata carne de iepure,cred totusi ca l-as prefera pe cel de casa

DIANA B 1

10.10.2011, 10:40

Uuuuuuuuuuuuuuuuu , ce mi-ar mai placea un iepure la ceaun ... ca atunci cand eram tanara c-am fost si asa , nu ca acum n-as fi , dar nu mai suport sa-i cresc si sa-i sacrific , doar daca asa gasi unul de gata

adry88 1

10.10.2011, 12:12

foarte bun

gaby_gabytza 1

10.10.2011, 12:30

buuuuuuuun

alice_ciobanu 1

10.10.2011, 12:32

Onesta...pai nu crezi ca ii cresc eu si ii sacrific tot io? )) Las asta in seama socrilor

aziz 1

10.10.2011, 12:55

bun

MotanLaOale 1

10.10.2011, 13:31

bun bun

alinutzika 1

10.10.2011, 14:39

Cris2711 1

10.10.2011, 17:06

Rocsi 1

10.10.2011, 18:42

ce grozava reteta

La Ancuta 1

10.10.2011, 19:48

kamy 1

10.10.2011, 20:57

bun bun

SENO 1

17.10.2011, 12:50

mi s-a implecitit limba-n gura citind titlul dar mi se despleticeste daca-mi dai o portioara

alice_ciobanu 1

17.10.2011, 13:58

Seno, dau cum sa nu

jolygina 1

17.10.2011, 18:15

foarte frumoase

babi5 1

16.12.2014, 08:21

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cotlet de iepure in sos de vin si masline