Papricas de pui

de Carmen_Ana in Pui, 30 Iul 2014 | 5477 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 aripi de pui
  • o ceapa
  • 3 cartofi
  • boia dulce
  • 1/2 ardei iute
  • 100 ml smantana
  • sare
  • piper negru
  • marar verde
  • un praf de cimbru macinat
  • 4 linguri ulei
  • 100 ml vin
  • o lingura faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Papricas de pui:

Aripioarele le-am taiat in doua,apoi le-am condimentat cu sare,piper,boia si cimbru.
Le-am masat usor ,apoi le-am pudrat cu faina.

Legumele curatate de coaja,le-am taiat marunt / felii.

In oala de teflon am adaugat uleiul si aripile,am setat FRY si timpul 10 min.

Dupa ce s-au rumenit usor pe toate partile,am scos aripioarele pe o farfurie si in acelasi ulei am adaugat ceapa.

Am setat FRY si timpul 10 min .

In momentul cand ceapa a devenit translucida, am adaugat 1/2 de lingurita de boia dulce,am lasat sa se rumeneasca impreuna amestecand usor in oala.

Dupa 2-3 min,am adaugat cartofii,ardeiul iute si vinul,apoi apa cat sa acopere cartofii.

Am lasat aparatul sa termine programul FRY,apoi am adaugat aripioarele in oala,am dat gust cu sare,piper,cimbru .

Am setat STEW si timpul 20 de minute.

Cand s-a terminat programul ,am scos aparatul din priza,si am adaugat peste papricas smantana si mararul verde tocat fin.

Am servit papricasul cald,cei din familie adaugandu-si fiecare smantana.

 

TIPS-URI

1

Retete gatite la Multicooker Philips

Daca ti-a placut reteta noastra "Papricas de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine cu camembert si roșii la cuptor - Gustarea care te cucerește

pe 22.07 la 09:45

Rulouri cu cașcaval și chorizo - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 21.07 la 09:26

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

pe 18.07 la 13:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciulama de pui