Parfait de cacao

de Bunica in Dulciuri, 30 Mai 2010 | 9429 vizualizari

 

Este o inghetata fina

 

INGREDIENTE

  • 4 galbenusuri
  • 9 linguri de zahar
  • 9 linguri apa
  • 2 linguri cacao
  • 400 ml. frisca

 

Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Parfait de cacao:

Intr-o cratita se pun pe foc zaharul, apa si cacao. Se fierb pana se topeste zaharul si compozitia devine cremoasa.

Se lasa sa se raceasca si apoi se adauga cele 4 galbenusuri pe rand amestecand bine .

Se bate smantana pentru frisca (sau se foloseste frisca) si se adauga compozitiei de mai sus amestecind pentru omogenizare.

Se introduce in congelator .

Daca ti-a placut reteta noastra "Parfait de cacao" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pasca poloneza cu branza de vaci si blat de cacao