Parfait de cacao

de Bunica in Dulciuri, 30 Mai 2010 | 10033 vizualizari

 

Este o inghetata fina

 

INGREDIENTE

  • 4 galbenusuri
  • 9 linguri de zahar
  • 9 linguri apa
  • 2 linguri cacao
  • 400 ml. frisca

 

Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Parfait de cacao:

Intr-o cratita se pun pe foc zaharul, apa si cacao. Se fierb pana se topeste zaharul si compozitia devine cremoasa.

Se lasa sa se raceasca si apoi se adauga cele 4 galbenusuri pe rand amestecand bine .

Se bate smantana pentru frisca (sau se foloseste frisca) si se adauga compozitiei de mai sus amestecind pentru omogenizare.

Se introduce in congelator .

Daca ti-a placut reteta noastra "Parfait de cacao" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 12.07 la 08:02

Hotdog pizza - Cea mai savuroasă combinație de fast food la tine acasă

pe 12.07 la 07:33

Bruschete cu roșii și mozzarella - Rapide și delicioase

pe 11.07 la 07:36

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura felie de lapte - Desertul preferat al copiilor