Parjoale "by Anisoara"

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 8 Oct 2010 | 11431 vizualizari

 

foarte bune si gustoase

 

INGREDIENTE

  • 700 g carne tocata amestec vita cu porc
  • 2 felii de paine
  • 1 canita de lapte 50-60 ml
  • 1 ceapa
  • 4-5 catei de usturoi
  • sare
  • patrunjel verde
  • 2 oua
  • pt prajit:
  • 2 oua
  • faina alba
  • pesmet
  • ulei pt prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Parjoale "by Anisoara":

Se amesteca bine carnea tocata cu sare,piper ,usturoiul pisat marut,ceapa tocata fin ,ouale si feliile de paine inmuiate in lapte caldut si patrunjel verde tocat.

Se formeaza in mana parjolute se dau prin oul batut apoi prin faina, din nou prin ou  si apoi prin pesmet (optional prin pesmet).

Se prajesc in ulei fierbinte.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Parjoale "by Anisoara"" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura rasturnata cu prune, pere si banane - Reteta savuroasa cu fructe

de oanapl 8

pe 14.09 la 17:37

Hotdog la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 12.09 la 16:13

Prăjitură cu mere - Fragedă și delicioasă

pe 12.09 la 15:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Baghete picante din foietaj