Parmesan lollipops

de Oana in Aperitive / Garnituri, 2 Dec 2012 | 4567 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 gr parmesan ras
  • jumatate de lingurita de seminte de susan
  • jumatate de lingurita de seminte de mac
  • jumatate de lingurita de seminte de in
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Parmesan lollipops:

Se amesteca parmesanul ras cu semintele. Se pune o hartie de copt intr-o tava iar cu ajutorul unui inel- eu am confectionat unul de hartie- se formeaza cercuri din acest amestec. Din betioare de bambus se formeaza cozile acadelelor si se presara putin parmesan si peste betisor, sa nu se desprinda. Se coc cateva minute la foc mediu, pana se rumenesc usor. Se lasa putin in tava la racit si apoi se desprind usor, cu o spatula si se servesc cu supa crema de rosii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Parmesan lollipops" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Boabe de struguri cu brinza