Pasca cu branza si stafide

de Gherca Daniela in Dulciuri, 29 Mar 2016 | 2997 vizualizari

 

O pascuta tare buna, delicioasa si cu ingrediente la indemana!

 

INGREDIENTE

  • 350g aluat de cozonac
  • 350g branza de vaci
  • sare
  • 3 oua + un albus de ou
  • esenta de vanilie
  • zahar dupa gust
  • stafide
  • 1 galbenus de ou pentru uns
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasca cu branza si stafide:

Branza de vaci o amestecam cu sarea, zaharul, ouale si esenta de vanilie. Dupa ce am omogenizat bine totul adaugam si stafidele pe care le-am fiert putin in apa cu esenta de rom.
Intr-o tava rotunda de 24cm am pus aluatul de cozonac, pe care l-am intins usor cu mana, de cca. 0.5cm grosime. In mijloc am asezat umplutura de branza, iar surplusul de aluat, l-am dat
peste umplutura, apoi am uns totul cu galbenus de ou. Dam tava la cuptorul incins pana ce pascuta se rumeneste frumos deasupra, cca. 30 minute la foc mediu.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasca cu branza si stafide" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

pe 22.08 la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

pe 22.08 la 09:15

Chec Pina Colada - Pufos, aromat si usor de facut

de RODIMUR 8

pe 21.08 la 23:04

Piept de pui cu sos de ardei copti si smantana - Aromat si gustos

de Caty 3

pe 21.08 la 22:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu prune,rasturnata