Pasta de ardei

de Angelina_Elena in Conserve, 24 Sep 2012 | 10827 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 kg ardei
  • 3-4 linguri sare mare
  • 1 lingurita boabe de piper
  • 3 foi de dafin
Portii: 9
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de ardei:

Spalam ardeii, in taiem in doua si ii curatam de seminte si cotoare.

Ii trecem apoi prin masina de tocat sau prin robotul de bucatarie.

Apoi ii punem intr-o cratita incapatoare, adaugam sarea, boabele de piper si foile de dafin.

Punem cratita pe foc, iar dupa ce incepe sa fiarba, amestecam continuu pentru a nu se prinde de cratita si lasam sa fiarba aproximativ 2 ore, pana cand scade zeama lasata de ardeii.

Pasta rezultata o punem in borcanele spalate si sterilizate.

Sigilam borcanele si le acoperim cu o patura groasa.

A doua zi le depozitam in camara.

Dupa deschidere, borcanul se pastreaza in frigider.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de ardei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

ieri la 08:48

Cornulețe cu alune de pădure, cremă de fistic și ciocolată - Fragede și delicioase

pe 08.12 la 10:44

Cotlet de porc în sos roze - Simplu, rapid și plin de savoare

pe 06.12 la 10:09

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]