Pasta de conopida

de mimmi in Aperitive / Garnituri, 30 Noi 2010 | 17235 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 conopida,
  • usturoi,
  • 2 galbenusuri pentru maioneza,
  • ulei pt maioneza,
  • sare,
  • piper,
  • vegeta,
  • 1 lingura mustar,
  • Daca tineti post puteti face cu maioneza din pufuleti: 
  • 50 g pufuleti,
  • 1 lingura mustar,
  • ulei,
  • putin suc de lamaie,
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de conopida:

Se pune conopida la fiert in apa cu sare.

Intre timp se face maioneza din galbenusuri, mustar si ulei. Pentru maioneza din pufuleti: Stropiti pufuletii cu putina apa pentru a se inmuia. Pisati-i cu furculita, adaugati 1 lingura mustar, putin suc de lamaie si ulei.

Dupa ce s-a racit conopida, pisati-o cu furculita si amestecati cu maioneza si usturoiul pisat. Condimentati cu sare, piper si vegeta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de conopida" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rasol din limba de porc cu maioneza si hrean