Pasta de fasole

de Laly in Mancaruri de post, 27 Iun 2010 | 4877 vizualizari

 

Va poftesc dragele mele la o fasolica.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr fasole alba
  • 1 morcov
  • 1 telina mijlocie
  • 1 pastarnac
  • 1 ceapa
  • 3 linguri ulei
  • 3 linguri pasta de tomate
  • 1 ceapa mai mica pentru calit
  • sare,cimbru
  • 3-4 catei de usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de fasole:

Se spala fasolea si se lasa la inmuiat in apa calduta.Se taie morcovul,telina.pastarnacul, si ceapa cubulete.

Se pune o oala cu apa sa fiarba.Cand a inceput sa fiarba se pune zarzavatul taiat si fasolea.Se adauga si cimbrul.Cine doreste poate adauga in timpul fierberii si 1 lingura de pasta de tomate.

Se lasa la fiert pana se inmoaie bine fasolea.Se scurge,si se da prin masina de tocat,robot sau blender.Eu am pasato la robot.Asa a fost cererea,fasole pasta.Intr-o cratita se pune 2 linguri de ulei si o ceapa micuta.Se caleste pana devine sticloasa.

Se adauga fasolea peste ceapa si se mai las sa fiarba un pic.Daca este prea groasa pasta  se mai subtiaza cu un pic de zeama.Se curata usturoiul si se zobeste bine.Cand oprim fasolea punem si usturoiul.Asa va avea o aroma mai deosebita.Se poate servi cu ceapa taiata solzisori si calita cu pasta de tomate.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de fasole" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (13)

Julie 1

30.06.2010, 09:46

LAs si eu 5 furcu! Buna fasolica!

susu 1

03.07.2010, 17:55

arata de nota 20, cinci furculite

alinutzika 1

09.09.2011, 13:58

arata f bine

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Covrigi de post - Crocanti la exterior si cu miez pufos

de laura_n 7

ieri la 16:14

Pască cu aluat fără frământare și umplutură de brânză dulce - Rețeta delicioasă de casă

pe 07.04 la 10:54

Salată cu cartofi dulci și gorgonzola - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 07.04 la 10:24

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa crema de linte( de post)- "Şorbat adass"