Pasta de fasole

de Laly in Mancaruri de post, 27 Iun 2010 | 5129 vizualizari

 

Va poftesc dragele mele la o fasolica.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr fasole alba
  • 1 morcov
  • 1 telina mijlocie
  • 1 pastarnac
  • 1 ceapa
  • 3 linguri ulei
  • 3 linguri pasta de tomate
  • 1 ceapa mai mica pentru calit
  • sare,cimbru
  • 3-4 catei de usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de fasole:

Se spala fasolea si se lasa la inmuiat in apa calduta.Se taie morcovul,telina.pastarnacul, si ceapa cubulete.

Se pune o oala cu apa sa fiarba.Cand a inceput sa fiarba se pune zarzavatul taiat si fasolea.Se adauga si cimbrul.Cine doreste poate adauga in timpul fierberii si 1 lingura de pasta de tomate.

Se lasa la fiert pana se inmoaie bine fasolea.Se scurge,si se da prin masina de tocat,robot sau blender.Eu am pasato la robot.Asa a fost cererea,fasole pasta.Intr-o cratita se pune 2 linguri de ulei si o ceapa micuta.Se caleste pana devine sticloasa.

Se adauga fasolea peste ceapa si se mai las sa fiarba un pic.Daca este prea groasa pasta  se mai subtiaza cu un pic de zeama.Se curata usturoiul si se zobeste bine.Cand oprim fasolea punem si usturoiul.Asa va avea o aroma mai deosebita.Se poate servi cu ceapa taiata solzisori si calita cu pasta de tomate.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de fasole" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ghiveci de legume