Pasta de hering afumat

de Catalina L in Peste, 26 Dec 2016 | 5145 vizualizari

 

Un aperitiv rapid si proaspat. Puteti pune maioneza in loc de smantana, dar atentie hering-ul este deja sarat.

 

INGREDIENTE

  • 200 gr file de hering afumat
  • 1 ceapa eșalotă
  • arpagic
  • 2 lingurite suc de lămâie
  • 1 lingura de smantana
  • sare
  • piper
  • boia dulce
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de hering afumat:

Se toaca marunt ceapa si arpagicul. Se taie fileul de hering afumat in bucatele. Într-un castron se amestecă ceapa, arpagicul și heringul. Apoi se adauga sucul de lamaie si smantana.  Se amestecă bine. Se adaugă boia de ardei, sare și piper dupa gust. 

Se pune la rece si se lasa cel putin 30 de minute.

Se serveste in verine/pahare sau se pot face sandwich-uri mici.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de hering afumat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

ieri la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

ieri la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Platou cu peste afumat