Pasta de peste cu branza de vaci

de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri, 6 Ian 2012 | 11045 vizualizari

 

Luata de pe aici si vreau sa le fac pe toate ca am vazut si cu cartofi, cu parmezan..........

 

INGREDIENTE

  • 1 conserva de sprot afumat in ulei
  • 1 conserva de ton in ulei
  • 3 linguri de branza de vaci
  • 100g unt
  • 1 ceapa rosie
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de peste cu branza de vaci:

Pestele se scurge bine, bine de ulei.

Branza de vaci se pune la scurs intr-un tifon. Trebuie sa fie scursa bine, bine.

Se pune in robotel pestele, branza si untul si se mixeaza pana devine o pasta fina.

Ceapa se curata si se toaca marunt si se amesteca in pasta.

Se potriveste de sare si piper si este gata.

Se serveste pe felii de paine prajita sau nu.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de peste cu branza de vaci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

ieri la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

Rețetă de chec de post – Desert pufos și aromat

pe 20.11 la 10:44

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pastă de peşte cu migdale