Pasta de somon afumat si batog afumat

de Panacris in Peste, 24 Noi 2021 | 3663 vizualizari

 

Îmi era tare dor de o pastă de pește.
Sincer, recunosc că o cumpăr, că nu prea am amatori în casă și întotdeauna când prepari acasă nu iese cantitate mica.
Dar acum dacă am început să gătesc pentru 3 case, iar fetele consumă pește cu plăcere, m-am pus la treabă.
Tare bine am făcut, a avut mare succes! ;)

 

INGREDIENTE

  • Somon afumat cca. 150 g,
  • Batog afumat cca. 150 g,
  • Unt vegetal Cremino 200 g,
  • Ceapă verde 1 legătură,
  • muștar 2 linguri,
  • Lămâie 1 bucată.
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de somon afumat si batog afumat:

Untul vegetal se scoate din frigider și lasă la temperatura camerei cca. 30 minute cât să se înmoaie.

Ceapa verde se curăță și taie groisre, apoi se pune în blender, robot ce aveți la îndemână.

Somonul și batogul se mărunțesc, apoi se pun peste ceapa mărunțită.

Se adaugă untul vegetal și muștarul, poi se blendează până se obține o pasta omogenă.

Se asezonează de sare și zeamă de lămâie, apoi se transferă în recipient de sticlă și se pun la rece la frigider.

Simplu și bun, făcut în casă.

Spor și poftă bună!

TIPS-URI

1

pentru perioada de dulce puteti folosi și unt clasic

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de somon afumat si batog afumat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

ieri la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]