Pasta de telemea

de lira in Aperitive / Garnituri, 8 Mai 2011 | 5679 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g telemea
  • 4 oua fierte 
  • maioneza dintr-un ou
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de telemea:

Telemeaua se da pe razatoare, dupa care razuim ouale fierte.

Punem telemeaua si ouale intr-un bol, adaugam maioneza si condimentam cu sare, piper. Si .... Voila.... gata e pasta noastra de telemea. Reteta merge perfect mai ales ca acum vine vremea cand incepem sa gasim telemea pe la tarani prin piata, asa ca va fi super cu niste rosii alaturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de telemea" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură de morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

ieri la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

ieri la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada de clatite cu somon