Pasta din pate de gasca cu mix de ardei

de Adi in Aperitive / Garnituri, 7 Apr 2019 | 4217 vizualizari

 

Pasta din pate este unul din aperitivele mele favorite.
De obicei pregatim pateul in casa, din ficat de pui, dar de data aceasta ne-a adus cineva niste pate de gasca și l-am folosit pe acela.
 

 

INGREDIENTE

  • 600 g pate de gasca
  • 1 lingura dulceata de ardei iuti
  • 3-4 felii de gogosari in otet
  • 250 g crema de branza cu verdeata
  • 1 lingura mustar clasic
  • 1/2 lingurita ierburi de gradina
  • sare
  • piper
  • masline si patrunjel verde, pentru decor
Portii: 20
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta din pate de gasca cu mix de ardei:

Desfacem conservele de pate si punem continutul lor intr-un vas incapator.

Scurgem feliile de gogosari in otet si le tocam marunt. Le adaugam peste pate impreuna cu dulceata de ardei iuti.

Adaugam si crema de branza, mustarul, ierburile de gradina, putina sare si putin piper.

Amestecam bine toate aceste ingrediente, pana obtinem o pasta omogena.

Servim pasta de pate cu mix de ardei decorata cu masline si patrunjel, pe felii de paine integrala, simpla sau prajita.

O putem servi si ca aperitiv la mesele festive in cupe de ardei, sau in diverse forme din aluat fraged.

O putem folosi si la oua umplute, adaugand in ea si galbenusurile.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta din pate de gasca cu mix de ardei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci aperitiv la tigaie