Pastai cu piept de pui si sos de rosii

de adriana_bobu in Pui, 14 Dec 2010 | 10424 vizualizari

 

O varianta simpla si buna pentru masa de pranz

 

INGREDIENTE

  • un piept de pui
  • un kg de pastai (congelate)
  • o ceapa
  • 2 linguri ulei
  • un morcov
  • 3 linguri pasta tomate
  • doi catei de usturoi
  • cateva fire de marar
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastai cu piept de pui si sos de rosii:

Se pune la prajit in ulei pieptul de pui taiat bucatele alaturi de ceapa tocata , usturoiul si morcovul taiat marunt.Dupa cateva minute se adauga putina apa si se lasa sa se patrunda bine carnea. Intre timp se pune in alta tigaie fasolea congelata in apa cu putina sare si se lasa pe foc pana se inmoaie. Apoi se amesteca intr-o oala carnea  cu fasolea si se mai lasa pe foc cca 10 min. Se adauga pasta de tomate, mararul si dupa inca 10 min mancarica e gata. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastai cu piept de pui si sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

ieri la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

pe 03.11 la 10:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]