Paste "alla puttanesca"

de Adele in Paste, 25 Aug 2014 | 4889 vizualizari

 

Reteta originala se numeste :"spaghetti alla puttanesca'',dar eu avand pitici folosesc paste scurte ,sunt mai usor de mancat pentru cei mici.:P

 

INGREDIENTE

  • 350 gr paste .
  • 400 gr de suc de rosii.
  • 100 gr pancetta(sunca/bacon.)
  • 100 gr masline negre.
  • 1 catel de usturoi.
  • 1 lingura ulei masline.
  • sare.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste "alla puttanesca":

Pentru inceput punem o oala cu multa apa la foc ,adaugam si sare ,cand incepe sa fiarba adaugam pasta si lasam pentru 10 minute(sau cat scrie pe punga).

Intr-o tigaie punem uleiul si catelul de usturoi,cand se rumeneste il scoatem si punem cubuletele de pancetta ,le prajim pentru un minut ,dupa care adaugam maslinele si sucul de rosii ,potrivim de sare si punem un capac.Lasam la foc potrivit pentru 15 minute.

Cand pasta este fiarta o scoatem din apa  si o lasam sa se scurga bine ,o adaugam peste sos si amestecam totul bine.

Pofta buna!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste "alla puttanesca"" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

ieri la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

pe 21.10 la 11:11

Porloș cu mere, rețetă ardelenească

de RODIMUR 8

pe 21.10 la 02:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]