Paste bolognese la Multicooker

de AdyNA_RadU in Paste, 14 Iul 2014 | 9659 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 lingurita ulei de masline
  • 1/2 ceapa tocata
  • 1 morcov tocat fin
  • 70 gr ciuperci tocate
  • 250 gr carne tocata slaba
  • 2 linguri pasta tomate
  • 400 gr rosii tocate
  • 1 catel de suturoi tocat
  • 250 gr paste penne
  • 270 ml apa
  • 90 ml vin rosu
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste bolognese la Multicooker:

Am adaugat ceapa, uleiul, ciupercile ,morcovul si carnea tocata in oala interioara.Am lasat capacul deschis.Am selectat din MENIU functia  FRY pentru 13 minute, apoi START.

Am  amestecat din cand in cand iar dupa 8 minute am adaugat piureul de rosii, rosiile tocate, usturoiul  si vinul.Aparatul a ramas in continuare pe FRY pentru ultimele 5 minute.

Am adaugat apa si pastele penne , am selectat din MENIU functia STEW. Am inchis capacul si am asteptat 30 minute.

Pastele au iesit foarte bune :D

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste bolognese la Multicooker" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 10:16

Mini pancakes cu mere - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 03.06 la 10:38

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

pe 02.06 la 15:33

Pate cremos de ton - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 02.06 la 12:01

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Spaghete Carbonara - Philips Multicooker