PASTE CARBONARA

de ela in Fusilli, 20 Feb 2010 | 14856 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250gr paste spirale,
  • 200gr smantana de gatit,
  • 3linguri unt,
  • 300gr salam cu sunca,
  • 100gr parmezan,
  • 150gr cascaval ras
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA PASTE CARBONARA:

Pastele se pun la fiert in 2litri apa si un praf de sare(se introduc in apa cand aceasta incepe sa fiarba).

Separat,se pune untul intr-o craticioara si se topeste,se adauga smantana de gatit si salamul taiat cubulete,se fiere compozitia putin apoi se adauga parmezanul si 100gr cascaval si se mai lasa pe foc putin.

Pastele se strecoara,se trec prin apa rece si se pun intr-un castron inalt.Se rastoarna sosul cu salam si se amesteca.

Se serveste cald cu 50gr cascaval ras deasupra

Daca ti-a placut reteta noastra "PASTE CARBONARA" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

ela 1

13.11.2010, 00:48

Robert,fa-ti ca te pricepi si astea sunt deja expirate rau

alexana2008 1

05.01.2011, 23:18

buna ela,
ai incercat fara smantana ?

ela 1

07.01.2011, 17:48

Alexana,nu am incercat fara smantana

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată cu ton și avocado - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:35

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

pe 28.07 la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste fusilli freschezza