Paste cu pui si legume gratinate

de cristeena20 in Fusilli, 6 Mar 2014 | 12287 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept mare de pui
  • 1/2 pachet paste fusili
  • 1 smantana dulce cu gust de ciuperci
  • cascaval razuit (100 gr)
  • 1 punga mica de legume congelate (ardei, fasole verde, broccoli, ceapa, porumb etc)
  • ulei de masline
  • sare, piper, piri-piri, praf de usturoi; 3 catei de usturoi. 1/2 pahar vin alb
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu pui si legume gratinate:

Pieptul de pui il taiem cubulete si il marinam cu ulei de masline, sare, piper, chilli, usturoi pisat si vin alb. Lasam cateca ore sa se intrepatrunda condimentele.

Punem lastele la fiert in apa cu sare.

Intre timp intr-o tigaie punem ulei de malsine si prajim pieptul de pui. Daca e nevoie maia daugam sar sau concentrat de carne de pui.. Cand e gata fript se scoate.

In aceeasi tigaie punem legumele sa se caleasca in ulei de masline cu usturoi sdrobit. Adaugam sare, piper si lasam cca 7-8 minute sa scada apa lasata . Adaugam iar puiul in tigaie alaturi de legume si apoi aduagam pastele fierte sis curse. La final adaugam smantana lichida si punem totul intr.un vas la cuptor sa se gratineze ca 10 minute. Servim cu branza razuita deasupra. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu pui si legume gratinate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semiluna - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba

pe 14.02 la 11:13

Cartofi cu conopidă, gratinați la cuptor - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 14.02 la 10:25

Sendviș cu omletă - Mic dejun gustos și sățios

pe 13.02 la 09:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fusilli cu piept de pui si smantana - Reteta unui preparat gustos si cremos