Paste cu branza la cuptor

de ela in Paste, 21 Dec 2012 | 15107 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 gr paste spirale
  • 250 gr cascaval ras
  • 200 gr telemea de vaca rasa
  • 6 oua
  • 100 ml lapte
  • 50 gr unt topit
  • 4 linguri smantana
  • unt si pesmet pentru uns vasul
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu branza la cuptor:

Fierbem pastele dupa instructiunile de pe punga. Le punem intr-o sita, le trecem printr-un jet de apa rece si le lasam la scurs.

Separam albusurile de galbenusuri la 4 oua. Batem spuma albusurile cu sare, adaugam galbenusurile, 3 linguri de smantana, untul, laptele si amestecam bine. Punem telemeaua si o parte din cascaval. Adaugam si pastele si omogenizam compozitia,a mestecand incet.

Ungem un vas termorezistent cu unt si tapetam cu pesmet in care turnam budinca si restul de cascaval. Batem cele doua oua ramase cu sare, adaugam lingura de smantana si turnam peste cascavalul ras. Dam la cuptorul preincalzit cam 60 minute, pana se rumeneste frumos compozitia.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu branza la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]