Paste cu carne de porc in sos tomat

de adasev12 in Penne, 22 Mai 2013 | 20170 vizualizari

 

initiaal vroiam sa fie doar carnita in sos...apoi i-am tras si niste paste...in loc de paine...

 

INGREDIENTE

  • 300 g carne de porc cu grasime
  • 3 fire de usturoi verde
  • 3 lg sos tomat mai dulceag
  • sare, pipwr, condimente de porc, cimbru uscat
  • patrunjel verde pt ornat
  • 300 g paste penne rigate
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu carne de porc in sos tomat:

Carnea se spala, se taie marunt si se pune la calit cu ulei. Se lasa sub capac sa se faca inabusit, adaugand din cand in cand cate o lingura de apa. Se sareaza dupa gust si se pune cimbru uscat, se taie marunt usturoiul si se adauga peste carne, se lasa  la foc mic pana e gata, eu am lasat cam o ora. La sfarsit se se adauga si putin piper, dupa gust. In functie de cat sos doriti adaugati apa.

Pastele se fierb separat, conform instructiunilor de pe pachet, se scurg cu 5 minute mai devreme. Se adauga peste carne si se pune si sosul de rosii, se mai lasa 5-6 minute bune sa se patrunda bine, amestecandu-se.

Se serveste cu patrunjel verde .

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu carne de porc in sos tomat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

pe 08.09 la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

Cookies cu Oreo - Desertul delicios și fraged pe care îl vei adora

pe 06.09 la 09:10

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Penne la cuptor cu cu mozzarella si rosii