Paste cu ficatei si sos de rosii

de Miha in Farfalle, 3 Sep 2010 | 16288 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g paste (farfalle)
  • 250 g ficatei
  • 2 cepe
  • 4 rosii
  • 4 catei de usturoi
  • busuioc si oregano
  • sare
  • 50 g cascaval
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu ficatei si sos de rosii:

Pastele se fierb in apa cu sare conform instructiunilor de pe ambalaj. Se scurg de apa si se lasa deoparte.

Ceapa si usturoiul tocate le calim putin in 2-3 linguri cu ulei de masline. Adaugam rosiile curatate de coaja si blenduite. Ficateii spalati si curatati de pielite se taie bucati potrivite si se adauga in sosul de rosii. Se dau cateva clocote, apoi se potriveste gustul de sare si se condimenteaza cu busuioc si oregano. Cand ficatul este gata, se adauga pastele fierte si se omogenizeaza.

Compozitia de paste cu ficatei o punem intr-un vas termorezistent uns cu ulei, acoperim cu un strat de cascaval si dam la cuptor la foc mediu, pana se topeste si se aureste cascavalul.

Se serveste cald.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu ficatei si sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

ieri la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

ieri la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

ieri la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Farfalle cu sos si rulada de curcan