Paste cu ficatei si sos de rosii

de Miha in Farfalle, 3 Sep 2010 | 15852 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g paste (farfalle)
  • 250 g ficatei
  • 2 cepe
  • 4 rosii
  • 4 catei de usturoi
  • busuioc si oregano
  • sare
  • 50 g cascaval
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu ficatei si sos de rosii:

Pastele se fierb in apa cu sare conform instructiunilor de pe ambalaj. Se scurg de apa si se lasa deoparte.

Ceapa si usturoiul tocate le calim putin in 2-3 linguri cu ulei de masline. Adaugam rosiile curatate de coaja si blenduite. Ficateii spalati si curatati de pielite se taie bucati potrivite si se adauga in sosul de rosii. Se dau cateva clocote, apoi se potriveste gustul de sare si se condimenteaza cu busuioc si oregano. Cand ficatul este gata, se adauga pastele fierte si se omogenizeaza.

Compozitia de paste cu ficatei o punem intr-un vas termorezistent uns cu ulei, acoperim cu un strat de cascaval si dam la cuptor la foc mediu, pana se topeste si se aureste cascavalul.

Se serveste cald.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu ficatei si sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

Miha 1

09.09.2010, 10:43

Multumesc fetelor!

Miha 1

09.09.2010, 10:43

Rivka, ai facut de mancare la barbat?

Miha 1

09.09.2010, 10:44

Marya, si ai mei mananca pastele foarte bine. Au si ei ceva ce le place.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

ieri la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

Rețetă de chec de post – Desert pufos și aromat

pe 20.11 la 10:44

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fructe de mare marinate in lamaie si usturoi cu pasta marinara