Paste cu sos de ciuperci

de madi_marin in Paste, 5 Aug 2017 | 4588 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g paste
  • 6 ciuperci champignon
  • 1 ceapă mică
  • 1 roşie
  • suc de roşii
  • 1 lingură pastă de tomate
  • oregano uscat
  • 2 căţei de usturoi
  • pătrunjel proaspăt
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu sos de ciuperci:

Pastele se pun la fiert conform indicaţiilor de pe ambalaj.

Ceapa şi usturoiul tocate mărunt se călesc în puţin ulei.

Se adaugă ciupercile şi roşia tăiate cuburi şi se mai lasă câteva minute pe foc.

Se adaugă apoi pasta de tomate şi sucul de roşii, oregano, sare şi piper după gust.

Se fierbe totul pentru maxim 5 minute, după care sosul de ciuperci se poate amesteca cu pastele fierte şi scurse bine de apa.

Dacă nu se servesc în post, se poate presăra deasupra în afară de pătrunjel tocat mărunt, caşcaval ras.

Sunt bune atât calde, cât şi reci.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu sos de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semiluna - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba

pe 14.02 la 11:13

Cartofi cu conopidă, gratinați la cuptor - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 14.02 la 10:25

Sendviș cu omletă - Mic dejun gustos și sățios

pe 13.02 la 09:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gratin de broccoli cu paste si piept de pui