Paste cu sos de dovlecei

de oanapl in Penne, 15 Feb 2017 | 7439 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g paste (penne rigate)
  • 2 dovlecei
  • 2 rosii
  • 2 catei de usturoi
  • 200 ml smantana
  • 125 g mozzarella, taiata cubulete
  • 200 g mozzarella razuita
  • frunze de busuioc
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu sos de dovlecei:

Fierbi pastele al dente, în apa cu sare.

Între timp, cureti usturoiul si speli legumele si frunzele de busuioc. 

Rosiile le cureti de coaja si le tai cubulete.
Dovleceii ii tai cubulete. Cubuletele de dovlecei, busuiocul, usturoiul, sarea si smantana le mixezi pana obtii o spuma.

Torni sosul obtinut peste pastele fierte al dente si scurse de apa, dupa care amesteci usor cu o lingura. Adaugi cubuletele de mozzarella si rosii. Amesteci putin, iar deasupra presari mozzarella razuita.

 Introduci tava în cuptorul preîncalzit, la 200 °C timp, de 20-25 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu sos de dovlecei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

Tartă cu cartofi - Cea mai simplă și savuroasă rețetă

pe 02.05 la 09:26

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste integrale cu carne tocata