Paste cu sos de fenicul

de Bunica in Paste, 24 Mar 2014 | 15122 vizualizari

 

Nu ma intrebati de unde am reteta ,ca nu mai stiu,dar de mult mi-am pus in gand sa-l prepar.A iesit un sos fin si gustos!

 

INGREDIENTE

  • Sos de fenicul
  • 1 fenicul potrivit
  • 1/2 lingurita busuioc1 ceapa mare
  • 1 lingura ulei de masline
  • 100 ml. vin alb
  • 200 ml. smantana de gatit
  • sare
  • piper
  • 150g. paste
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu sos de fenicul:

Ceapa si feniculul se taie julien si se pun la inabusit in ulei.

Cand au devenit sticloase se adauga vinul si smantana.

Se lasa sa dea cateva clocote(pana se evapora vinul si sosul se ingroase)

Se asezoneaza cu sare,piper si busuioc sau cimbru.

Pastele se pun la fiert in apa cu sare. 

Se servesc calde asezonate cu sosul de fenicul.

Eu le-am pus ca garnitura la creier pane.

Reteta de creier este aici:http://www.bucataras.ro/retete/creier-pane-cu-paste-de-orez-51292.html

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu sos de fenicul" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

Satisfyyourcravings 1

25.03.2014, 10:58

Ce arome proaspete!

laura_n 1

25.03.2014, 18:21

foarte fain sosul!

Micutza Luana 1

27.03.2014, 20:55

deliciuu

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

ieri la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

ieri la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cuş-cuş cu nuci şi pesmet