Paste la cuptor cu ciolan afumat

de Bucataras Diana in Paste, 1 Noi 2020 | 5625 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g paste fusili,
  • 400 g ciolan afumat fara os,
  • 1 dovlecel,
  • 2 ardei mici colorati,
  • 200 g smantana,
  • 150 g cascaval,sare
  • piper,
  • unt pentru uns
  • patrunjel.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste la cuptor cu ciolan afumat:

Fierbem ciolanul pana se inmoaie carnea si dupa ce se racoreste, il taiem cubulete.

Fierbem pastele conform instructiunilor de pe ambalaj, apoi le scurgem si le punem intr-un castron incapator. Curatam ardeiul si dovlecelul, le tocam cubulete si le adaugam peste paste impreuna cu ciolanul si smantana. Asezonam cu sare si piper, apoi turnam compozitia intr-o tava unsa cu unt.

Dam pastele la cuptorul preincalzit la 180 grade C, pentru circa 20 de minute, apoi presaram cascavalul ras si mai dam la cuptor pentru 10 minute. Presaram cu patrunjel si servim. Pofta bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste la cuptor cu ciolan afumat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]