Paste tricolore cu branza

de simona72 in Paste, 18 Apr 2013 | 16776 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie paste tricolore 500 gr
  • 3 linguri ulei masline
  • 1 lingura unt
  • 1 lingura faina
  • 250-300 ml lapte
  • 200 gr brinza feta
  • 100 gr brinza vaci
  • 100 gr cascaval
  • 3 linguri smantina
  • pt gratin:
  • 100 gr cascaval
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste tricolore cu branza:

Fierbem pastele conform instructiunilor de pe ambalaj, le scurgem de apa si le punem intr-un vas termorezistent uns cu o lingura ulei de masline.

Untul si uleiul ramas le punem pe foc intr-o craticioara, dupa ce s-a topit untul adaugam o lingura faina, amestecam cu un tel si adaugam laptele treptat ca pt sos bechamel. Adaugam smantina si brinzeturile date pe razatoarea cu gauri mari, amestecam pina se topesc si punem sosul peste paste. Radem cascaval deasupra si dam la cuptor pt 15-20 minute pina se gratineaza cascavalul.

Pofta buna!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste tricolore cu branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini baghete pufoase - Rețeta simplă, de casă

pe 07.02 la 17:14

Plăcintă cu iaurt și afine - Desert rapid și delicios

pe 07.02 la 16:05

Tartă savuroasă cu legume și brânză de capră – Rețetă rapidă și ușoară

pe 07.02 la 10:59

Salată de crudități cu fistic - Gustoasă și hrănitoare

pe 06.02 la 19:55

Biban de mare cu sparanghel, ardei și baby morcov - Rețeta rapidă și sănătoasă

pe 06.02 la 14:14

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cannelloni cu carne