Pastrav clasic la cuptor

de Panacris in Pastrav, 24 Noi 2012 | 7507 vizualizari

 

Un peste gustos si fara oase multe ;)

 

INGREDIENTE

  • pastravi 6 bucati,
  • sare iodata,
  • piper proaspat macinat,
  • rozmarin praf,
  • ulei de masline,
  • faina alba de grau 2 linguri,
  • faina de porumb 2 linguri.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrav clasic la cuptor:

Pestele se curata si se spala in multa apa rece. Se asezoneaza de sare, piper, rozmarin si se lasa la rece, cca 15 minute.  Faina alba de grau, se amesteca cu faina de porumb. Pestele se imbraca cu  amestecul de faina, apoi se pune intr-o tava tapetata cu foaie de pergament, se stropeste cu ulei de masline si se da la cuptor la 250 grade, cca. 20 de minute, intorcandu-se la 10 minute. Se serveste fierbinte cu mamaliguta si mujdei de usturoi a la Panacris ( vezi reteta aici: http://www.bucataras.ro/retete/mujdei-de-usturoi-31942.html.)

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav clasic la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

Panacris 1

25.11.2012, 12:53

Cris, ieri am bucatarit

Sim0na 1

25.11.2012, 16:57

delicios!!!!!

kukibella 1

30.11.2012, 09:59

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

ieri la 18:21

Ștrudel cu fructe - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 12.06 la 10:52

Ciulama de ciuperci cu mărar - Rețeta simplă și gustoasă

pe 11.06 la 08:53

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pastravul lui bunicu'